Finanțare

Calculator credite ipotecare

Creditul ipotecar – este un împrumut financiar acordat pentru achiziționarea, construcția sau modernizarea unui bun imobiliar și care se garantează tot cu același bun. Creditul ipotecar in Romania devine din ce în ce mai popular și este tot mai mult solicitat, atât de persoane fizice cât și de cele juridice care doresc să achiziționeze sau să dezvolte anumite obiecte imobiliare. Creditul ipotecar oferă o serie de avantaje:

1. Posibilitatea de a cumpără o locuință cu investiții mici

În cazul în care aveți un venit restrâns, puteți beneficia de un credit considerabil punând în gaj însăși locuința pe care o cumpărați. De altfel, rata lunară este destul de avantajoasă pentru majoritatea familiilor cu venituri medii.

2. Posibilitatea de a renegocia condițiile contractuale

În cazul în care nu reușiți să vă realizați condițiile contractuale la timp, băncile comerciale sunt cu mult mai dispuse în oferirea anumitor «concesii» decât în cazul creditelor simple. Aveți posibilitatea să revizuiți unele clauze contractuale (cu achitarea unor mici comisioane) însă nu la fel ca în cazul în care le-ați încălca.

3. O perioadă flexibilă de contractare

În dependență de bugetul dvs. puteți alege o perioadă, destul de lungă, de achitare a creditului astfel încât cheltuielile pe credit «să nu bată» la buzunarul familiei. Adesea băncile comerciale oferă credite ipotecare care se pot extinde până la 36 de luni.

Pe această pagină a site-ului nostru puteți calcula atât valoarea plății creditului ipotecar, cât și valoarea lunară a dobânzii. Agenția noastră imobiliară vă poate oferi o serie de servicii de asistență și consultare pentru obținerea unui credit ipotecar. Aveți nevoie de servicii profesioniste pentru obținerea unui credit ipotecar? Atunci apelați chiar astăzi la «Procapital Grup» - cea mai bună agenție imobiliară din București și din toată România!