Despre noi

«Pro Capital Development» – cea mai bună agentie imobiliara din Bucuresti

poza despre noiCompania ProCapital Development datează din anii 1989-1990, având ca principiu de bază dezvoltarea continuă, desăvârșirea serviciilor prestate și extinderea sferei de activitate. In calitate de developer național, compania are o reputație remarcabilă de partener de afaceri în R. Moldova, Ucraina, Rusia, mai nou și pe teritoriul României, oferind un spectru complex de servicii pe piața imobiliară. Prin calitatea și rofesionalismul serviciilor prestate, ProCapital Development contribuie la bunăstarea clienților și la succesul afacerii lor. La alegerea unei locuințe, de exemplu, se ține cont de valorile familiei, luând în calcul cele mai mici detalii ale cerințelor clientului și asumând responsabilitate pentru toate operațiunile necesare.

"Nu cumperi o casă... Cumperi un stil de viata." – Sarah F. Findel

Suntem «Pro Capital Development», cea mai mare agentie imobiliara din Bucuresti și nu avem cum să nu fim de acord cu afirmația de mai sus. Valutele apar și se prăbușesc, produsele și serviciile se pot deprecia dramatic și vă putem aduce încă o mulțime de astfel exemple «efemere». Totuși, obiectele imobiliare sunt cele mai stabile bunuri economice de pe piață. Evident, prețul lor nu este mereu «atractiv» însă orice om de afaceri știe - cea mai sigură investiție este în imobiliare.

Viziunea noastră: Imobilele - mai mult decât bunuri economice

A achiziționa un imobil înseamnă a cumpăra mai mult decât câțiva metri pătrați de teren sau niște pereți din beton armat. Aici creștem și culegem roadele noastre, investim energie, resurse financiare și aici ne petrecem viața. E simplu:

  • pentru o familie – contează unde își construiește căminul;
  • pentru un agricultor – contează ce fel de pământ cumpără;
  • pentru un om de afaceri – contează în ce regiune își va desfășura activitatea.

Toate aceste aspecte le luăm în considerare în activitatea noastră.

Cea mai buna agentie imobiliara, Bucuresti «Pro Capital Development» - De ce noi?

Agenția noastră vă oferă un spectru larg de servicii imobiliare, începând cu consultațiile specializate ale profesioniștilor noștri și finalizand cu strângerea documentației și întocmirea contractelor de vânzare-cumpărare sau închiriere. Colaborând cu noi:

  • aflați prețul real pentru imobilul dvs.;
  • beneficiați de tranzacții imobiliare complet transparente;
  • obțineți consultație specializată la fiecare etapă a colaborării;
  • găsiț rapid un vânzător sau cumpărător verificat și de încredere;
  • economisiți timpul și banii dvs.

Suntem cea mai mare agenție imobiliară din București și suntem convinși că cheia succesului nostru constă în experiență, disciplină și abordarea individuală față de fiecare client. Pentru orice întrebări, apelați Managerii noștri la numerele afișate pe site. «Pro Capital Development» - o agenție imobiliară de încredere.